Anikó Fodrászat és Kozmetika

Masszázs:

Arc & dekoltázs 40 perc 1900.-
Lifting masszázs 20 perc 1350.-

 

A masszázs alatt halk relax zene segíti az ellazulást.
Masszázsokra 5 és 10 alkalmas bérletek is válthatók.

(3 illetve 4 hónapig használhatók fel)

 

Kezelések:

Tini Kezelés 3500,-
Bőr letisztítása (arctejjel és radírral), Vapozon, aknék és comedók kitisztítása, fertőtlenítés (arcszesz,vio), összehúzó pakolás, nyugtatókrém
 
Arc 4600,-
Bőr letisztítása (arctejjel és radírral),20perc masszázs, Vapozon, aknék és comedók kitisztítása, fertőtlenítés (arcszesz,vio), ultrahangos hatóanyag bevitel, összehúzó pakolás, nyugtatókrém
 
Arc & dekoltázs 5000,-
Bőr letisztítása (arctejjel és radírral),20perc masszázs, Vapozon, aknék és comedók kitisztítása, fertőtlenítés (arcszesz,vio), ultrahangos hatóanyag bevitel, összehúzó pakolás, nyugtatókrém
 
Hát 2200,-
Bőr letisztítása (tonikkal), Vapozon, aknék és comedók kitisztítása, fertőtlenítés (arcszesz,vio), nyugtatókrém
 
Mezóterápia 6000,-
A bőr lefertőtlenítése után, dermorolleres kezelés hatására több száz hatóanyagút nyílik a szarurétegen keresztül a bőr mélyebb rétegeibe. Ezeken a hatóanyag utakon értékes hatóanya koktélok egyedülálló módon képesek felszívódni. A dermorolleres kezelést, az ultrahangos kezelés követ, majd egy nyugtató pakolás zárja le. A kezeléshez szükséges plusz egyszeri költség a roller ára 3800ft, amit 5kezelésre lehet felhasználni.
 
AHA kezelés 6600,-
◊ Bőr letisztítása (arctejjel és radírral), 2 pakolás ( AHA savas+paprikás), ultrahangos hatóanyag bevitel, 30perces masszázs
◊ A kezelést arcon és dekoltázson végezzük. Kiválóan alkalmazható olajos és korpás szeboreás, érzékeny, gyulladásra hajlamos, aknés, rozaceás, májfoltos, zsír-, vízhiányos, idősödő és ráncos bőrre.
◊ Az AHA savas pakolás: Fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét. A benne lévő alma, szőlő, naspolya és citromcirokolaj segítségével a bőr kívülről- belülről megtisztul, szinte újjászületik.
◊ A paprikás pakolás használata után a bőr bársonyos, feszes, fiatalos lesz, még a ráncos bőrt is gyönyörűen kisimítja, bőrmegújító hatású.
◊ Fokozza a vér- és nyirokkeringést, ezáltal jelentősen elősegíti a kezelés folytatásaként használt további hatóanyagok felszívódását is.
 
Oxigénes regeneráló kezelés 6600,-
◊ Bőr letisztítása (arctejjel és radírral), kétkomponensű pakolás, ultrahangos hatóanyag bevitel, 30perces masszázs
◊ A kétkomponensű pakolást összekeverjük és az így keletkező oxigénbuborékok regeneráló hatást fejtenek ki, élénkítik a vér- és nyirokkeringést, ennek köszönhetően a bőr felfrissül, és látványos, hosszantartó eredményt érhetsz el.
◊ Az oxigénes kezelésnek célja a fáradt, petyhüdt, rossz tónusú bőr regenerálása
 
Mélyhidratáló kezelés 50p. 3200,-
Tej, radír, ampulla ultrahangozása, 20p masszázs, maszk
 
I.Kényeztető kezelés 70p. 2600,-
Tej, radír, ultrahang, vénusz maszk, 20p masszázs
 
II.Kényeztető kezelés 90p. 3200,-
Tej, radír, ultrahang, vénusz maszk, 40p masszázs
 
Lifting kezelés 50p. 3000,-
Tej, radír, botox hatású ampulla vasalása, botox hatású maszk, 20p. lifting masszázs
 
Villám szemránckezelés 30p. 2000,-
Hyaluronsavas ampulla bemasszírozása, hyaluronsavas krém bevasalása a szemkörnyékre
 

Elektrokozmetika:

Ultrahang 900,-
Jótékony hatásai:
o Fellazítja a szaruréteget
o A bőr vérellátásának fokozása
o Javítja a sejtek tápanyag és oxigén ellátását
o Gyorsítja a nyirokkeringést, így gyorsul a bomlástermékek és a salakanyagok elszállítása
 
Arcvasalás 1200,-
Hatása: A hőterápia révén az alkalmazott hatóanyag bejut a hámrétegbe, a meleg hatására a keringés fokozódik , majd a bőr hűtésekor az erek összeszűkülnek, a pórusok összehúzódnak, ezáltal a hatóanyagok bezáródnak.A kezeléssel értornát tudunk végezni, ami frissítő, élénkítő revitalizáló hatású a bőrre.
 
Mikrodermabrázió 1500,-
Alkalmazható: Kiválóan kezelhetők vele az akne (pattanásos bőr), öregedő bőr, ráncok, tág pórusok, mitesszerek, hiper-pigmentáció, hegek, akne hegek, terhességi csíkok (striák) és még sok minden más. A mikrodermabráziót sok más kezelés előtt alkalmazzák, mert megsokszorozza azok hatékonyságát. Felgyorsul a működőképes és kollagénban gazdag bőrsejtek képződése, amelyek felfelé vándorolva felépítik az új hámréteget. A peeling hatására a bőr tápanyag- és oxigénfelvevő képessége is javul, az alkalmazott hatóanyagok felszívódása többszörösére nő. Kezelés stimulálja a kollagén és elasztin képződését, ami a feszesebb és fiatalosabb bőrt eredményez. A gyengéd vákuum hatása felüdíti a fáradt izmokat, mintegy "edzésben tartja" az arcot.
 
Rádiófrekvenciás kezelés  
A rádiófrekvencia által felmelegített fibroblaszt sejtek hozzájárulnak a kollagén keletkezéséhez és az azutáni szövet újjá formálásához, mely hozzájárul a végső kozmetikai eredményhez, a feszesebb, rugalmasabb és élettel telibb bőrhöz. A kötőszövetek precíz, hő által indukált viselkedése és a szövetzsugorodás mértéke számos tényezőtől függ, többek között a maximálisan elért hőmérséklettől, a kezelési időtartamtól és a szövetek hidratáltságától, korától. Ezeket a kezeléseket „kúra” szerint ajánlott végezni, hogy igazán látványos legyen az eredmény!

Árak:

Szem/száj környék/toka 2500.-
Arc 3500.-
Arc-nyak 4000.-
Arc-Nyak-Dekoltázs 4500.-
 

Bérletek válthatóak!

Gyanta:

Bajusz 450,-
 
Arc 450,-
 
Láb térdig 110,-
 
Teljes láb 1700,-
 
Hónalj 750,-
 
Fazon (teljes fazon nincs) 500-800,-
 
Mellkas 1350,-
 
Kar könyékig: 750,-
 
Kar teljes: 900,-
 
Hát 1350,-
 

Pakolások/Maszkok

Vénusz maszk 1200,-
Az arcbőr letisztítása után a bőr állapotának megfelelő pakolást teszünk fel, és erre helyezzük fel a gipsz alapanyagú maszkot, ami először felmelegíti a bőrt, aminek hatására a pórusok kitágulnak, majd miközben a pakolás szárad, hűlni kezd és így összehúzza a pólusokat. Segítségével így a hatóanyagok mélyebbre tudnak hatolni a bőrben és jobban ki tudják fejteni hatásukat.
 
Kaviáros, Arany, Hyaluronsavas pakolás 1000,-
 
Tápláló pakolás 1000,-
 
Szemkörnyék pakolás 500,-
 

Egyéb

Smink 1400-1600,-
 
Műszempilla (Tincses) 2500,-
 
Paraffinos kézápolás 1500,-
 
Füllyukasztás 1800,-/pár
1200,-/fülbevaló
 
Csillámtetoválás 400-1000,-
 

Várok minden kedves régi és új vendégemet sok szeretettel!