Anikó Fodrászat és Kozmetika

NARL

NorAdrenalin Release

2014-ben Magyarországon is elérhetővé válik a NARL ultrahangos zsírbontó gép, amely 10 éves tapasztalattal a háta mögött, jelenleg is több kontinensen és számos országban is híressé vált technológia. A NARL a modern alakformáló gépek egyik leghatékonyabb találmánya. Megoldást nyújt a hasüregben felhalmozódott zsírok eltüntetésére, a felületi zsírok bontására, és a narancsbőr kisimítására.
„A NARL nem csak lefogyaszt, hanem egészségesebbé tesz!”

2005-ben a Nemzetközi Diabétesz Szövetség megállapította, hogy komolyan kell venni a has körfogat csökkentését, mert, a hasüregben felhalmozódott zsírok, növelik a magas vérnyomás, a cukorbetegség és akár a szívinfarktus kockázatát is. Jelenleg semmilyen más zsírbontó technológia nem tudja bontani a zsigeri zsírokat csak a NARL.

„Egyedülálló és utánozhatatlan szabadalom.”

A NARL neve a NorAdrenalin ReLease, azaz Noradrenalin felszabadításból jött. Az 517 kHz-en működő ultrahangos lapoknak köszönhetően, a noradrenalin felszabadítását tesszük lehetővé. Ez egy természetes lipolízist, vagyis zsírlebontást vált ki a környező adipocitákból (raktározó sejtek). Ha pedig szabad zsírsavat és glicerint éget el a test, akkor zsírcsökkenés tapasztalható.

„Nem jött vissza egy deka sem, pedig nem diétázom.”

A NARL az első klinikailag tesztelt megoldás, amely hosszantartó eredményeket mutat fel. A kezelés során leadott centik nem jönnek vissza, mert a lokalizált stimuláció átadódik a központi idegrendszerbe.

Kinek ajánlott a NARL kezelés:

A NARL zsírbontás eljárása olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik a normál, illetve az enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnénk megszabadulni a has, csípő, fenék, comb illetve kar területén felhalmozódott nem kívánatos lokális zsírrétegtől megszabadulni. A NARL nem helyettesíti a sportolást és a kiegyensúlyozott étrendet.

A Narl zsírbontó kezelést kizáró okok:

Amennyiben Ön a felsoroltak közül bármelyik betegségben szenved, úgy nem tudjuk a NARL zsírbontó kezelést megkezdeni!

NARL kezelési árak

1 Alkalom: 3500 Ft
5 Alkalmas bérlet: 25000 Ft
10 Alkalmas bérlet: 45000 Ft