Anikó Fodrászat és Kozmetika

Testkezelés

A fogyókúrád nem segít? Nem a megfelelő helyről tűnnek el a centik? A bőröd már nem olyan feszes? Akkor a legjobb helyen jársz, itt megtalálod a megfelelő kezelést problémádra…

Milyen eredményeket érhetünk el?

1-2 kezelést követően a bőr feszesebb lesz, 1-2cm csökkenés tapasztalható. Egy kezeléssorozatot követően a zsírszövetből 4-5kg csökkenés érhető el. (= -6cm)

Előnye: A zsírsejtek a kezelt területen megsemmisülnek, nem csak kiürülnek, így hosszantartóbb. A kezelés fájdalommentes. A kezelés max. 40perces, és egy héten egyszer javasolt.

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

A rádiófrekvencia által felmelegített fibroblaszt sejtek hozzájárulnak a kollagén keletkezéséhez és az azutáni szövet újjá formálásához, mely hozzájárul a végső kozmetikai eredményhez, a feszesebb, rugalmasabb és élettel telibb bőrhöz.
A kötőszövetek precíz, hő által indukált viselkedése és a szövetzsugorodás mértéke számos tényezőtől függ, többek között a maximálisan elért hőmérséklettől, a kezelési időtartamtól és a szövetek hidratáltságától, korától.

Vákuum

A vákuum rendkívül hatékony módszere a célzott területek fogyasztásának, valamint a kemény kötőszövet oldásának. A kezelésnek karcsúsító, bőrtisztító, bőrfeszesítő, zsírégető hatása van, amit illóolajok, aromák, algák, fahéjas hatóanyagokkal fokozunk. Remek kiegészítője bármilyen fogyókúrának, salaktalanító, és méregtelenítő kúrának.

Flabélos

A FLABéLOS egy mozgásterápiás, alakformáló készülék.

10 perc alatt a FLABéLOS-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül!

Hogyan lehetséges ez?


A TTV-re, a teljes test vibráció-ra alapozva egy ausztrál professzor fejlesztette ki az OTO FLABéLOS-t. A FLABéLOS alakformáló billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan "ellen tart". A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk. Ezt tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani. Stimulálva az egész testet, az összes izmot és eret, a vertikális vibráció:


Ellenjavallatok:

FLABéLOS árak

 

Az első alkalom ingyenes!

1 Havi korlátlan bérlet: 5000 Ft